Jeg ble jo såpass overrasket av Aubert forrige helg, så derfor har jeg nå begynt på Voksne Mennesker. Denne gang i fysisk format. Den lover godt. Jeg har også lest debuten hennes for to år siden, denne likte jeg veldig godt også. Jeg vet ikke hvorfor jeg var så fordomsfull ovenfor Jeg er egentlig ikke sånn.. Som sagt forrige gang, det var en podcast som fargela alt svart for meg.
Utenom Aubert har jeg nå Løgnene du fortalte av Harriet Tyce på øret. En thriller, men jeg må si at her går det treigt. Det er litt mye sidespor og det går seint fremover.

Så deilig! God tur, og kos deg masse! Ken Follett har jeg snust litt borti, men har ennå ikke noe i samlingen min. Interessant å høre hvordan du liker den.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Så kjekt at du har fått oppdaget en forfatter. Jeg likte aldri greit, men synes Follett har tidligere skrevet bedre. Dette var litt spennende, men samtidig platte karakter og ikke særlig overraskende. Håper du hadde en god lesning :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Elisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F TislevollKuboaa