Nydelige forslag, takk begge to! Er dere åpen for at vi leser oss gjennom disse fire istedenfor avstemming? Vi kunne startet med Dune f.eks?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Sand/Dune av Frank Herbert er vel også science fiction? Har en del andre bøker jeg skal lese framover, så jeg står av denne måneden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt greit! Og så kan man jo hoppe inn med forslag om det plutselig dukker opp noe spennende. Jeg leste Dune i sommer, så jeg leser den ikke på nytt men blir med på diskusjon!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For meg høyrest det heilt greit ut.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lyst å foreslå klassikeren Pesten av Albert Camus inn i denne rekken også. Det er en fransk roman fra 1947 som visstnok fikk et veldig oppsving da covid kom. Det fikk jeg ikke med meg, men jeg kan tenke å lese den nå :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den leste jeg i 2021, og uten å røpe noe så må jeg si det var en følelse av gjenkjennelse med den situasjonen vi var i da. Det er god litteratur som jeg evnt kan lese på nytt.
Ang Sand/Dune: Jeg har den på engelsk i pcketverdjon og selger den for 40 kr +porto om det er slik at noen ikke får tak i den? Dere får som sagt bestemme om dere vil lese den eller hoppe over.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeIreneleserSolveigTuridmajaInger-LiseLisbeth Marie UvaagEivind  VaksvikToveBertyPiippokattaDaniel S.EvaCarine OlsrødAvaEileen BørresenKirsten LundReadninggirl30Kjell PsveinTheaSissel ElisabethStig TLinda NyrudMarianne_BenteDemeterHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanHanne Kvernmo RyekntschjrldGro