Hei Jan-Olav,

Takk for ditt synspunkt på boken "Trist som faen" av Ari Behn. Selv om du har rett til din egen mening, virker det som om du ikke har tatt deg tid til å faktisk lese boken før du kom med dine nedlatende kommentarer.

Det er faktisk en vanlig praksis for forfattere å publisere samlinger av skriveøvelser eller tidligere upublisert materiale. Mange forfattere gir ut slike bøker for å gi leserne en innsikt i deres skriveprosess og utvikling som forfatter. Det er også verdt å merke seg at Ari Behn allerede hadde etablert seg som en anerkjent forfatter før han giftet seg med landets førstedame.

Ditt kommentar virker mer som et forsøk på å angripe Behn og hans ekteskap med en kjent person enn å gi en faktisk kritikk av boken. Hvis du ikke liker boken, er det selvfølgelig din rett, men å bruke forfatterens personlige forhold til å diskreditere verket er både uprofesjonelt og smålig.

Vennlig hilsen,
bokhater1

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

La meg begynne med å slå fast at det jeg skrev om boka til Ari Behn IKKE er et angrep, hverken på kongefamilien eller de de velger som livsledsagere. Og i hvertfall ikke om Martha som er min favoritt i den familien pga den måten hun står fram på som egetindivid. Som alle har skjønt nå så aner jeg ikke når de ble gift (eller skilt for den slags skyld). Men det virker som alle har hengt seg opp i min flåsete måte å lure på hvorfor den ble utgitt. Så legger meg flat der på hvordan jeg formulerte meg.
Når det gjelder at det er vanlig å ‘publisere samlinger av skriveøvelser og tidligere upublisert materiale så er vel det mest sant om noen som har et langt forfatterskap bak seg. (Uten å være bombastisk. Det er sikkert mange eksempler som kan legges frem).
Å koble boken til bekjentskap var dumt av meg. Ingen problemer med å se det.
I tillegg skriver han ikke dårlig, men det er da virkelig mange som skriver bra som ikke blir utgitt og da skjønner man ikke alltid bakgrunnen for kriteriene når en bok skal utgis.
Håper dette kan legge debatten ned. Kritikken var ment om boka og intet annet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

VivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardLinda RastengretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDaniel