elsket den,men har ikke fått lest oppfølgeren, "Engelens Spill"enda.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Enig! Det er sjelden jeg har blitt så forelsket i en bok, som jeg ble av Vindens Skygge. Enhver bokelsker må vel falle for et hemmelig bibliotek? Leste den under et opphold i Oxford og selv ikke den herlige arkitekturen i den engelske universitetsbyen kunne få tankene mine bort fra Barcelona. Husker fremdeles at jeg gikk gatelangs i styrtregn og leste... Både jeg og boka ble misfarget og den nye jeansen min ble så våt at den faktisk skummet da jeg endelig fikk meg og boka innendørs!

Vindens Skygge har etterhvert blitt en av mine gavefavoritter, jeg sprer gjerne det glade budskap.

Har ikke fått lest oppfølgeren ennå, selv om den står i bokhylla. Er redd for å bli skuffet... Har noen andre bokelskere lest den? Hva synes dere i såfall?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Tror slett ikke du vil bli skuffet. Plukk den ned :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ok, tar utfordringen! Går ut i ferie på tirsdag og da lover jeg å ta et dypdykk inn i Zafòns verden ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine Louisemay britt FagertveitLailaTanteMamie