Snart nærmer seg virkelig jul med stormskritt. Her har julestemningen begynte å komme litt etter at kulden kom og en tur på julemarkedet i Tyskland ble tatt. I kveld blir en kort kveld fordi jeg skal legge meg tidlig, men skal lese i morgen Årene med Elizabeth Inger Merete Hobbelstad, jeg har kommet til side 100 denne uka liker boka så langt.

Hva leser dere?Har dere forresten juletradisjoner som lesing? Jeg skal enda lese i Et speil i en gåte av Jostein Gaarder. Håper alle får en god helg :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 14 svar.

Begynte å lese boka om Erdogan, og der er det mye rart gitt. Litt som Donald osv---

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det kan jeg forestille meg. Håper du hadde en fin helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei;) denne helgen har jeg hatt besøk ig lite tid til lesing. Jeg holder på å lese Snøsøsteren av Maja Lunde og Gikeads Døtre av Margareth Atwood. Håper på noen lesetimer før helgen er slutt. Har leveringsfrist på Gikeads Døtre på tirsdag og har fortsatt et par 100 sider igjen. Men det skal gå;) håper dere har hatt en fin helg. Ha en god uke;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Veldig hyggelig med besøk da. Håper du hadde en god helg og en har en god søndag og ha en fin uke :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har ikke lest så mye i det siste, og holder fortsatt på med boka Grensen. Det er siste boka i årets Popsugar reading challenge. I tillegg har jeg såvidt startet på en bok som heter 'Den ukjente terrorist' av Richard Flanagan. Den valgte jeg fordi forfatteren er australsk, og Australia var det siste landet i år i leseutfordringen til det lokale biblioteket. Det er en krimbok, og jeg liker krim :) Til jul - eller kanskje allerede over helgen - kommer jeg til å starte på boka 'Juleroser 2019', hvor Herborg Kråkevik er redaktør. I fjor leste jeg 'Snøsøsteren' som adventsbok, så jeg har ikke tradisjon på én bestemt bok. Det er koselig å lese litt "julete" ting nå rett før jul. Håper alle har en trivelig helg!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Veldig kjekt med å holde litt på bøker egentlig. Og leseutfordring er nok gøy og en del punkter å fylle inn som kan gjøre at lesningen blir variert og man blir kjekt med nye forfatter og bøker. Håper du har en fin helg og finner en fin julebok :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg er ikkje så glad i å lese bøker eg har lest fra før. Men det er noke med boka «Hjem til jul» av David Baldacci. Handlinga foregår på eit tog. Men det er ei bok eg må finne frem igjen denne jula også.

Ellers er eg akkurat ferdig med «Potensgiverne» av Karin Brunk Holmqvist. Etter 4-5 krimbøker, var det ein fornøyelse å lese ei slik lettlest og morsom bok om to gamle søstre.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Koselig med en julebok da. Kjekt med god lette bøker også en gang i blant, håper du har en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne uka har jeg lest veldig lite. Så jeg fortsetter med Grensen denne helga også. Den er veldig interessant, og jeg koser meg.

Så har jeg bestilt Julestjerner av Unni Lindell og Anne B Ragde i Bokklubben, det skal komme i hus til jul. Jeg har ikke noen spesielle tradisjoner mtp. lesing hverken i adventstida eller i jula, men dette gleder jeg meg til :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Grensen skal jeg sette på leselisten. Ja hørt en del om den julestjerner heftet av dem, håper det er bra.Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ellings verden er interessant å følge. Dette er mine to første "ellinger" av fire jeg skal gjennom - kanskje innen jula er over. Elling sine tanker og tvangstanker kan en le av - som jeg gjør, men så langt finner jeg også samfunnskritikk i behandlingen av Elling. Ambjørnsen er god, har lest fire andre bøker av ham tidligere.

Pakkene er unnakjøpt, ikke de dyreste i klassen, men har som regel kontroll på hvem som kan få hva til hvilken pris. I en familie og en venneflokk fins det så forskjellig hva folk har fra før, eller virkelig trenger. Forøvrig - uten egentlig å skryte - gikk jeg bortom juletreet i Odda hvor Kirkens Bymisjon hadde hengt opp røde papirhjerter med ønsker fra barn i familier med dårlig råd. Tok med meg to hjerter fra jenter 11 og 8 år som ønsket seg klær størrelse sånn-og-sånn. Det kjøpte jeg for nesten 900 kr totalt.

Foruten lesing om kveldene - og litt avsluttende papirarbeid i politikken - blir det noen konserter og andre arrangement før jul. Ei fin tid vi er inne i, om en unngår maset som kan hende følger med. Ha ei flott uke framover - i eller utenfor bøkenes verden :-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ja synes også Elling er god. Kjekt å ha noen fylle tiden med tenker jeg. Håper du har en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har begynt på bok to i serien om Byens spor. Det er litt artig å følge med på de reelle møtereferatene fra Røde Kors-laget i bydelen (men dette skjer vel før bydeler ble bydeler?). Siden Oslo var byen min i flere år, er jeg også glad for avsnittene som handler om streifing rundt i gatene. Det blir sikkert ikke lett å skaffe seg bok tre i trilogien før jul, jeg har uansett ingen følelse av at det haster å lese neste bok i serien, og det er en ganske befriende tanke. Om det blir annen lesing, vil det handle om fag. God helg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Kjekt å lese bøker, håper du får en fin helg :) Jeg har kun treen igjen som bok å lese i denne trilogien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelTuridmajaKirsten LundTor-Arne JensenmgeReadninggirl30IngebjørgHeidi LGrete AastorpIngeborgDaffy EnglundHarald KCathrine HvasshovdAnneHilde VrangsagenConnieInger-LiseMads Leonard HolvikIna Elisabeth Bøgh VigreNadira SunsetTanteMamieIngeborg GAnniken RøilLisa Chatur VestbyEgil StangelandMargrethe  HaugenPiippokattaNina GLene AndresenRufsetufsaLailaRisRosOgKlagingVannflaskeAmanda ACecilie EllefsenBjørn SturødCaroline Ekornes JohannessenAlice NordliTrineingar h