Hei, savnet helgen tråden i dag dermed tenkte jeg å legge denne ut. Håper at dette er i orden. Ser at mange andre også vært med aktiv med helgetråden i helger før dette. Denne helg skal Conn Iggulden Ulven fra steppene, den virker spennende, frisk og fengende.

Håper alle får en bra lesehelg og solfylt helg også.

Så hva leser dere denne helga :D?

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 29 svar.

Jeg har vært stuck med den siste i The mazerunner-trilogien i en evighet. Og den drepte lesergleden min en periode. Ser det er bøker om forhistorien også, men jeg kjenner at jeg ikke kunne brydd meg mindre. Synd, for den første boka var skikkelig god! Det skjedde noe rart på veiein.

Jeg fikk frest meg gjennom den og tok frem Barneloven av Ian McEwan. MEGET bra. Jeg fikk lesegleden tilbake! Nå har jeg startet på La meg synge deg stille sanger av Linda Olsson. Gleder meg til å fortsette på den.

Ellers kan jeg anbefale tegneserien Bone av Jeff Smith. Morsom, spennende og interessant! Koser meg glugg i hjel med den!

Håper dere har det fint, alle leseglade der ute!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det å drepe lesegleden er veldig kjedelig og tung periode. Veldig dumt at første boka og resten ikke like god. Barneloven vil veldig gjerne lese fikk den anbefalt av forfatter på lesekvelden jeg var i går på. La meg synge deg stille sanger er meget bra bok.

Håper du får en god lesning videre :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

har kommet til side 75 om ml sin historie i Norge, og det er mye sprøtt. Anbefales hvis du vil ha noe som ligne rpå Donald Duck....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

er snart ferdig med Arven fra ANTIKKEN OG DET GREske imperium, og deres historie osv. Leser også Den store ml-boka som er om AKP ml sin historier i Norge. Ligner mye på Donald duck., da de har paranoide rutinekomtroller som Onkel Skrue osv---

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Planen var å lytte til lydboka "The last dog on earth" av Adrian JWalker , men etter å ha kjeda meg i totalt sju av tolv timar gadd eg ikkje meir . Klarar ikkje sette fingeren på kva som gjer at eg ikkje likar boka, for ho verka så lovande ... men nei. Livet er for kort til å lese bøker ein ikkje likar .. så eg la ho bort og gjekk heller laus på Beretningen om herr Roos, av Håkan Nesser - nr 3 om Gunnar Barbarotti. Og eg er alt hekta. Har verkeleg fått sansen for denne forfattaren.

På papir leser eg den tredje boka i Springflo-serien: Daggry. Er aleine heime i helga så lesekroken i sofaen blir belasta hardt og eg er godt over halvvegs inn i boka alt. Så langt likar eg denne betre enn dei to forrige. Lese forresten også nettopp ut "Til bølgene" av Ida Løkås - ein "sakte" og roleg lita roman med vakkert språk

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sju av tolv er ganske langt av lydbok, det var tålmodig å holde ut så lenge da :). Dessverre blir noen bøker som virker lovende eller mange andre liker ikke den boka som treffer en den dag man selv skal bruke tid på den eller så liker man den bare ikke. Godt å finne bøker som man liker å heller kan bruke tiden på dette. Til bølgene har jeg veldig lyst å lese. Ha en god helg videre :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Haha ja... Det var liksom nettopp det at jeg var kommet så langt (hadde lydboka på mens jeg gikk fjelltur og da ble det fort noen timer) som gjorde det vanskelig å legge den bort. Ville liksom bli ferdig med den bare for å ha den fullført - liker ikke å avbryte bøker, iallfall ikke etter så lang tid. Men når en vanligvis gleder seg til å gå tur fordi en har en bra lydbok med seg og en plutselig ikke lenger kjenner at det frister å gå fordi boka er kjip... Nei da er det bare å bryte! Til bølgene er absolutt verdt å lese, så det anbefaler jeg :-) god (redterende) helg til deg også

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takker for det og tusen takk for godt tips :) det skal jeg sjekke ut :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er så bra at noen tar ansvar for helgetråden! Kjempebra at du hiver deg på Readinggirl20!

Jeg leser imidlertid lite og sakte for tiden. Dagene er så fulle for tida, så det er lite tid til å la seg oppsluke av litteraturen.

Men jeg har nå begynt med Og fjellene ga gjenlyd av Khaled Hosseini, og den tegner bra så langt. Jeg likte 'Drageløperen' av samme forfatter kjempegodt, og 'Tusen strålende soler' enda bedre, så jeg har nok ganske høye forventninger. Så det blir spennende å lese.

Ønsker alle dere andre en riktig god helg :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Takker :). Av og til blir dagene for fulle med gjøremål og oppgaver :(. Ja det er fin bok du har begynt på Hosseini er dyktig forfatter. Ha en god helg forsatt :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Anbefaler deg å datere på en slik måte at tråden blir enkel å søke på. Dvs at du får med ordet "Lesehelg(en)" og årstall i tillegg til datoer.

Jeg har rett og slett ikke tid til å styre med helgetråden for tida, jeg trodde krira ville ha den tilbake etter ferien sin, men hun har ikke svart meg eller sagt et pip om når det var. Bare tråd i vei, du! Avklar med krira når hun er plutselig tilbake!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Oki takker for tipset :) . Ja håper hun er snart er tilbake :) . For min del trenger jeg ikke å overta noe, men synes bare hyggelig å legge ut helgetråden. Om Krira vil gjør dette igjen setter jeg veldig stor pris på dette :). Har forsøkt å søke meg gjennom, men fant ikke noe info, dessverre. :(

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Unnskyld, søke etter hva?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ops, jeg misforstod jeg trodde det fantes ut en tråd der man kunne finne ut når Krira var tilbake, men fant ut at du mente markering av selve helgtråden. :) Ha en god helg videre :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

;)
Nettopp ... tror kanskje krira ikke har vært på etter at jeg spurte - i en av helgetrådene - når hun var tilbake fra ferie. Jeg sa vel alt i juni at jeg kunne være "sommervikar", men sommeren er over (om den har vært her i det hele tatt?), og nå har jeg nok å gjøre ...

Ja, det var i tittelen jeg mente, for helgetråden har rusla og gått siden 2013. Det er så enkelt som å skrive "Lesehelg" i søkefeltet så kommer alle opp - unntatt dine ... ;)
Fortsatt god helg du også!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har vært i Spania i to uker og skal absolutt ikke klage, men denne helgen er det så dårlig vær at jeg sitter inne. Etter tips fra Monica Carlsen lastet jeg ned The World According to Garp, og jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke har lest John Irving tidligere. Jeg er mektig imponert over hvordan han beskriver tankene, følelsene og livet til Garps mor, og jeg tenker ikke et øyeblikk over at han er mann, ikke mange forfattere gjør det troverdig nok etter min mening.

Håper været holder seg godt i Norge, både for alle som ønsker å lese ute og ikke minst for sykkel VM, litt lei meg for at jeg går glipp av det.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det er virkelig lenge siden en roman har fylt meg med så mange gode følelser som John Irvings The World According to Garp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du skal gå videre med John Irving, vil jeg sterkt anbefale En bønn for Owen Meany

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for anbefalingen, den har jeg allerede sikret meg både på norsk og engelsk :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt med anbefaling av bøker, ha en god helg videre :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så gøy å lese noe nytt :) håper du forsatt har god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mobildekningen er ikke som hjemme, men så glad når det fungerer greit som i dag. Ha en fortsatt god helg du også, glad for at dere ikke slipper tak i helgetråden, selv om jeg personlig ikke har deltatt på veldig lenge. Det er med på å holde liv i bokelskere.no

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Byen jeg bor i nærheten av er de siste dagene blitt "invadert" av en god del syklister, i anledning sykkel VM. De har hittil vært heldige med været. Helgas bok blir "Fugledansen" - bok 2 i Ingvar Ambjørnsens serie om Elling. Leste den for flere år siden, så dette blir en ønsket repetisjon.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ambjørnsen er dyktig. Ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå ble jeg ferdig med Den røde vargen, så nå skal jeg kaste meg over Barbara. Håper på sol og fint vær i morgen også, så det kan bli noen timer lesing ute☺️

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja håper også det :) ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

No er helga i siget, no vil eg ha fri
Til å lese i Barbara, Walden og Vi
Og når desse er utlest og rygg mot meg snur
Blir det Heimlandet, Barndom som så stend for tur

Godt sagt! (6) Varsle Svar

God lesning videre :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardLinda RastengretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete Gjessing