"Skadet" ( på engelsk: "Damaged") av Cathy Glass. Forfatteren, som selv er fostermor, tar til seg jenta Jodie, som inntil da har vært i fem fosterhjem i løpet av fire måneder, og har opplevd mye vondt. Etterhvert utvikler det seg et tillitsforhold mellom de to, noe som medfører at Jodie tør åpne seg for sin fostermor om sin vonde fortid. Ved siden av "Krystallslottet" - blant de sterkeste bøker jeg har lest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hei jeg har lest nesten alle cathy glass bøkene, og de ligger på favorittlisten min;) har du flere lignende bøker så setter jeg pris på tips. Tror vi har lik smak.
Jeg kan skrive ned noen av mine favoritter : Odin - en mors kamp for hennes sønn, hopp da så blir vi kvitt deg - Tanja wiibe Lund, bøkene til Paal andre Grinderud, Natasja kampush sine bøker, jeg velger å leve - Sabina, i morgen var jeg alltid en løve, unyttig rose, i tusen knas - James frey, men tankene mine får du aldri, den beste sommeren, tørk aldri tårer uten hansker Jonas Gardell. Daddys little Secret - Tina Davis. Fra synd sorg og fare reimun Førsvoll. Det er de jeg kom på i farten

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei :) - takk for tips. Av de bøkene du nevner, har jeg lest begge Lauveng sine og Grinderud sin. Flere av de andre har jeg på leselisten, f-eks " Den beste sommeren". En bok jeg har lest to ganger er " Jeg tenker nok du skjønner det sjøl" ( om Christoffer - saken). Andre gode, men sterke bøker, er " Vannliljen", " Pappas prinsesse" og " Meg eier ingen ".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MIngeborg G