Det skulle i allefall ikkje vere vanskeleg å finne alternativ. Eg les ikkje så veldig mykje krim, har ikkje lest nokon av dei du nemner. Derimot har eg lest, og liker godt, Harry Hole-bøkene til Jo Nesbø, Trondheimskrim-bøkene til Jørgen Brekke og Kepler-bøkene om Joona Linna. Eg ser at du ikkje har nokon av desse i bokhylla di. Kanskje nokon av desse kan passe for deg?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Takk for svar! Kepler-bøkene har jeg tenkt på. Mulig det blir de :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Velg for all del Kepler! De er kjempebra! Jeg holder på med Kaninjegeren (den nyeste) nå, og den er kjempespennende, og noe av det beste jeg har lest :-)

Ellers anbefaler jeg også Liza Marklund, som jeg ser en annen her også har anbefalt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

ToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardLinda RastengretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsa