Jo - men den første boken i serien fikk strålende anmeldelser, og jeg tenker at uansett er en slik satsning velegnet til å lokke flere til å se nærmere på Shakespeares verker også.... (Liker man ny-versjonen, kan man bli fristet til å se hva originalen egentlig var for noe, også?)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Margaret Atwood frister mest, forresten... :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg vet godt hva originalene går ut på. Det finnes et aldrende samlebind kjøpt i London her hos meg. Det er bare det at den er ganske diger å sitte og lese i, så det har blitt mest blaing og lest kortere passasjer. Jeg har også sett endel B-filmatiseringer på festival i UK. Derfor er jeg mistenksom ovenfor Jo Nesbø, som jeg ser på som oppskrytt og middelmådig! ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg trodde jo absolutt at du var vel kjent med originalene, Engelin (skal prøve å venne meg til ditt nye navn! ;) ). Så det var mer "lesere flest" jeg tenkte på. Og at for eksempel har jo mange forfattere bygget nye historier over eller med utgangspunkt i Don Quijote (regissører også, vel) - når/hvis man har lest en eller flere av dem, blir man gjerne nysgjerrig på originalen. Ikke sant? Enig i at Nesbø ikke er noen stor stilist; han er garantert invitert som "crowd pleaser". Og det ER driv i historiefortellingen hans, det skal han ha (synes jeg). :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardLinda RastengretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander Styveelme