Jeg har ikke lest Dette er Cuba - alt annet er løgn, men jeg reiser bust når noen påberoper seg den hele og fulle sannhet, slik denne tittelen gjør.

Hva med Vår mann i Havanna av Graham Greene, om støvsugerselgeren som blir agent for den britiske etterretningen. Her setter Greene sannhet og løgn i sitt rette perspektiv!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har heller ikke lest boka til Bye og Hoel, og er enig med deg i vurdering av tittel, selv om jeg ikke har så mye bust lenger. Vi får håpe det ligger en liten ironisk snert mellom linjene et sted? Takker ellers for tipset om Vår mann i Havanna. Den tror jeg havner på leselystlista etterhvert.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågBjørg RistvedtHeidi HoltanFindusTralteKirsten LundMads Leonard HolvikAvaHarald KKjell F TislevollTanteMamieVegard BorgenNorahStig TMarit HåverstadReadninggirl30VannflaskeAnn ChristinDolly DuckLisbeth Marie UvaagDemetergretemorTor-Arne JensenmgeTone HTheaINA TORNESJanne Kristin HøylandArne SjønnesenRonnyIreneleserSolveigTuridmajaInger-LiseEivind  VaksvikToveBertyPiippokattaDaniel S.Eva