Det tror jeg kommer litt an på hva du vil lese: Roman? Mytologi? Fabel? Essay? Filosofiske betraktninger? Hverdagsfortellinger? Dette er en forfatter som behersker de forskjelligste sjangrer, og som stadig utforsker nye prosamuligheter (så vidt jeg vet, har han ikke skrevet lyrikk, men i en del av romanene hans er språket så lyrisk at jeg er sikker på at han også ville blitt en framifrå poet).
Sjøl ble jeg Bringsværd-frelst av en av de tidlige romanene, Minotauros. Jeg leste den som ferielektyre på Kreta og var solgt fra første øyeblikk. Siden har jeg hatt stor glede av Gobi-romanene.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Roman, mytologi eller fabel høres ut som et greit startpunkt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da kan du jo starte med nettopp Minotauros, så får du et kinderegg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kjersti STine VictoriaHeidi HoltanLabbelineIngunnJNorahJBLinnJeanettePer LundSigrid NygaardMarianneNCathrine PedersenTonjeJane Foss HaugenRufsetufsaJoakimHilde Merete GjessingPernille GrimelandBente NogvaVannflaskeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde H HelsethKarin BerggretemorTanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill AustgulenellinoronilleBeathe SolbergNabodamaLesevimsaGro-Anita RoenIngvild SCarine OlsrødAnne Berit GrønbechBerit R