Målet mitt for dette året er som mange andres her ser jeg, å faktisk lese bøker jeg har stående i hylla fremfor å kjøpe nye/låne på biblioteket. Ulest-hylla mi har vokst seg sykt stor, spesielt i løpet av det siste året (ikke alle er blitt registrert her engang...), og målet for året er å redusere den betraktelig. Jeg vet med meg selv at jeg ikke kommer til bunns der, men har et håp om å i det minste ta for meg halvparten. Om jeg klarer å lese flere bøker enn jeg gjorde i fjor så er det absolutt en bonus.
Et annet mål jeg har, er å faktisk lese gjennom mye av det jeg selv skriver, og for å ikke snakke å om å FULLFØRE en del av det. Skriver MYE, men er elendig på det som kommer etter førsteutkast...nemlig gjennomlesing/redigering... I år skal det bli annerledes! :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har et lite skap fullt av uleste bøker og hver gang jeg har "gått tom" for lesestoff har jeg dratt på biblioteket istedenfor å ta en titt i skapet. I går leste jeg ut "Helbredelsen" av Jonathan Odell, en helt fantastisk leseropplevelse som jeg anbefaler på det varmeste, og siden bibliotek var steng gikk jeg dørstokkmila til Skapet med det rare i. Der fant jeg jo en skatt av en bok! " Nåde " av Linn Ullmann. Tror dette er den første boka jeg leser av henne, og jeg er imponert. Den treffer en nerve og belyser temaer som de færreste tenker på i det daglige liv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Linda RastengretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakim