Kate Mortons "Den glemte hagen" er uten tvil den beste jeg har lest i august, og i hele sommer for den del :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Den står i hylla, veldig spent på den :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har hele den serien liggende i lyd, men har ikke prioritert den - skal se litt på den nå, og går ut i fra jeg må ta den i rett rekkefølge, begynne med "Tilbake til Riverton" først? - Kate Mortons bøker har blitt liggende fordi jeg har antatt at de er veldig søtladne og romantiske, da bare med bedømmelse av boktitlene - men det er mulig jeg tar feil (?)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde nesten glemt at jeg hadde lest "Tilbake til Riverton", det er så lenge siden at jeg måtte inn i lista mi her for å sjekke hva den handlet om. Så vidt jeg kan huske så har den ingenting med det som skjedde i "Den glemte hagen" å gjøre.. Om de er søtladne og romantiske vet jeg ikke helt, men spennende er de hvertfall! Flere historier flettet inn i en på en god måte. Selv om det er flere tidsepoker og flere synsvinkler, så er det ikke så vanskelig å følge med. Håper det er sånn i lydbøkene også :) Tror ikke du kommer til å angre om du tar for deg Morton, enten i rekkefølge eller ikke :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for info....trodde det var en serie på 4 bøker, jeg har visst engelsk utgave av et par av de. Lydbøkene holder seg nok nøye til teksten i papirutgaven ... pleier i hvert fall å være slik.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har heller ikke inntrykk av at dette er en serie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Elisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F TislevollKuboaa