Dette er en sterk historie fortalt av en som selv var barnesoldat under borgerkrigen i Sierra Leone på 90-tallet. I tillegg til at forfatteren skriver en spennende - og autentisk - historie, er boka usedvanlig godt skrevet!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Har satt den på ønskelisten/huskelisten over bøker jeg vil lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er sterkt å lese, de fleste kjenner til historier fra nyheter eller filmer men det å lese ordene til en som har opplevd det selv er vanskelig. Det er ett par uker siden jeg leste boka og jeg har hatt litt problemer med å finne ut hva jeg skal skrive om den. Hva er det egentlig å si om en sånn historie?

Det er vanskelig å forstå at dette er noe som fortsatt skjer. Boken er godt skrevet og historien er gripende.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne boka var rett og slett hjerteskjærende. Tenker fremdeles på ishmael og alt han måtte gjennomgå som liten gutt. En viktig og ærlig bok som egentlig bør leses av alle som syter og klager over hverdagens småproblemer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg anbefaler også å ta en titt på intervjuene Ishmael gjorde i forbindelse med utgivelsen (http://www.youtube.com/watch?v=5K4yhPSQEzo , mer om man googler litt). Denne boka har vandret rundt i min omgangskrets, og alle sitter igjen med sterke inntrykk etter å ha lest den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Spennende. Takk for linken. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det skal jeg sjekke ut, takk skal du ha =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marit HåverstadRune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRune