Godt å høre at du kommer til å anbefale den til andre. Jeg jobber selv i helsesektoren, og føler jeg har hatt stor nytte av å lese de fire bøkene til Lauveng. Det er er sterk prestasjon av Laueng at hun etter å ha vært så langt nede i mange år, senere har tatt psykologutdannelse og nå er i full jobb.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Lauveng er veldig god når hun problematiserer for eksempel begrepet "brukerperspektiv". Liker også hennes eksempler på "respekt" og "anerkjennelse", som vi er opptatt av alle sammen i hjelpeapparatet. Vi skulle hatt flere slike tenkere både i helsesektoren og der jeg hører til, blant andre gode hjelpere i førstelinja. Skal anbefale den til alle kolleger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er helt enig med deg. Det er godt å høre at du kommer til å anbefale boka,det fortjener den. Arbeider du selv innen psykiatrien?? Jeg har arbeidet der tidligere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

AvaVibekeReidun SvensliPer Åge SerigstadBertyGrete AastorpStig Tchrister hafsten thorsengHeidi LIngunnBård StøreAmanda AKserinaEllen E. MartolAkima MontgomeryRoger MartinsenKirsten LundHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingPiippokattaJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone HJulie StensethGladleserDaffy EnglundReadninggirl30MarianneNsomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete Gjessing