Hvis dere har noe god Vampyr litteratur å anbefale i sammen slengen,setter jeg stor pris på det også!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Hei Anita, Jeg holder på å legge inn alle mine bøker, og har 5-600 om alt mulig mystisk, mytologi, hekser , ufo osv osv osv...Klikk deg inn på min side, og følg med etter hvert. Der kommer det sikkert mye som du kan ha nytte av. Vil ta litt tid da jeg sikkert har 1 000 bøker å legge inn...Ca 41 pr idag, men blir flere etter hvert...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oi..høres spennende ut! Skal helt klart følge med på siden din,kommer sikkert mye spennende der etterhvert som du får lagt inn :0) Tusen takk for tipset!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei Anita,

Har du funnet noe enda?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Terry Pratchet har mye kos, men som noen sa, så er de best på engelsk. Anne Rice sine bøker er vel ett must innen vampyr sjangeren. Synes hennes definisjon på vampyrer er god i forhold til mange andre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tenker du her i voksen sjanger eller ungdomssjanger :)
Om du ikke har lest Den sorte dolks brorskap kan jeg anbefale denne :) Den er for voksne..
Skrevet av J.R Ward

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Passasjen av Justin Cronin. Første boka i en trilogi, andre boka utgis på engelsk i disse dager, men det tar litt tid før den kommer på norsk, tipper jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det kommer litt an på om du synes ungdomsbøker er ok eller ikke. Jeg tror alle Sjelers Natt av Deborah Harkness er beregnet på voksne. Der er det litt forskjellig, men blant annet vampyrer. Ellers er det jo en del oversatt fantasy, men sett bort fra det som er nevnt tidligere kan jeg ikke komme på noen som ikke er beregnet for ungdom.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

somniferumStine SevilhaugritaolineAnne Berit GrønbechLars MæhlumJulie StensethAnnamarithcTonesen81Harald KTheaTove Obrestad WøienRufsetufsaKjetilJorund KorbiKjersti SHanne Kvernmo RyeLilith NagelIngunn SHeidi LSigrid Blytt TøsdalTuridmajaTanteMamieHilde Merete Gjessingmay britt FagertveitJoannMorten BolstadGrete AastorpTjommimgeAnne-Stine Ruud HusevågBente NogvaSivConnieBjørg Marit TinholtEli HagelundLeseberta_23Marianne MReadninggirl30Mads Leonard Holvik