Hva med Fables-serien? Den bygger jo på eventyr som alle kjenner til, men gjør en ganske snedig vri på dem. Jeg liker godt blandingen av humor, mysterier og action i denne serien. Og vil mene at Fables er en lett tilgjengelig serie som du ikke trenger å være tegneserie-nerd for å kose deg med.

Ellers vil jeg slå et slag for Bone. Bone er bare tull og tøys, men med en fantastisk humoristisk timing, enkle men flotte tegninger og et episk plot. Min soleklare tegneseriefavoritt for både barn og voksne.

Jeg syns alle burde lese flere tegneserier. Jeg er ikke så opptatt av at de skal være "voksne", ha politisk budskap eller noe viktig å si om livet. Innimellom må man la seg rive med av spenning og moro.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineStig THilde Merete GjessingHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine OlsrødAneKorianderBjørg L.Julie StensethKarin BergPi_MesonJarmo LarsenTatiana WesserlingHarald KRuneFride LindsethVidar RingstrømPiippokattaCathrine PedersenBjørg Marit TinholtRisRosOgKlagingIngeborg G