Jeg elsket denne boka! Jeg mistenkte at den skulle kjede meg både fordi boka er gammel og fordi jeg selv er langt, langt over målgruppens alder, men det gjorde den slett ikke! Anbefales. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Kunne ikke vært mer enig. Det er en nydelig bok som virkelig anbefales! En av de få bøkene hvor man kommer så tett og blir så sterkt knyttet til personene i historien. Utrolig trist og realistisk. Jeg gråt når Johnny døde, en så sterk følelse er det få forfattere kan pålegge leseren. Utrolig bra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, boka ER mye bedre enn filmen. Jeg leste riktignok boka sommeren da jeg var fjorten år....og så filmen mye senere, så det er ikke helt sammenlignbart. Susan E. Hinton har skrevet flere bøker i samme sjanger, bl a Rumble Fish, som også ble filmatisert. Der var filmen nesten bedre enn boka, veldig kul i svart-hvitt med Mickey Rourke som Motorcycle Boy og Matt Dillon (før han ble teit) som lillebroren, og Tom Waits som mumlende bartender.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Anbefaler også filmen med mange kjente skuespillere som ung. ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå har jeg sett filmen også. Morsomt å se kjente fjes, men jeg synes boka var mye bedre enn filmen. ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka pleier som regel å være bedre enn filmen. Filmer basert på bøker er som regel boken i kortform, eller en tolkning av boken. ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja :-) Den skal jeg se.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kristine LouiseBerit B LieOlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig T