Veldig god bok, og Webb kan bli en av mine nye yndlingsforfattere. Men jeg liker nok Kate Morton bedre enn så lenge :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg sitter med Mortons "En svunnen tid" foran meg. Er snart klar til å begynne på den. Når jeg også har fått lest den nyeste boka til Webb, skal jeg ta opp spørsmålet til ny vurdering.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har bestilt den nye boka til Katherine Webb. Skal lese den jeg også før jeg er bombastisk i uttalelsene. Jeg har lest alle Kate Mortons bøker fra før.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har også lest alle Kate Mortons bøker, synes de varierer mye i kvalitet. Slik er det vel kanskje med de fleste forfatterer.... Gleder meg i alle fall til å lese Webbs neste roman.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardLinda RastengretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsa