Jeg syntes faktisk at dette var den beste boka i serien. Jeg må innrømme at jeg sjeldent sier at første boka i en triologi kommer på andreplass. Den var mer intens, og jeg klarte faktisk ikke å forutse hva som kom til å skje med karakterene. Har jo i ettertid lest den tredje boka også, men jeg holder så absolutt en knapp på denne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg likte den førsteboka i triologien best, den var spennende og rørende.Jeg gråt etter 13 sider.Det var fantastisk og høre om Katniss som tok plassen til søstra si Prim. Først trodde jeg det kom til å være en krim bok så jeg var veldig spent på å lese den fordi jeg egentlig ikke liker krimbøker,men det viste seg åvære en fantastisk kjærlighetsbok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer Smedaas