Jeg leser denne nå og storkoser meg faktisk allerede på side 60, selvom jeg ikke er fantasy-fan. Fant ut i dag at det er 1. bok av en trilogi, så da har jeg jaggu mer å se fram til også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Måtte levere den tilbake til biblioteket rett før vi flyttet til Norge og jeg har siden tenkt på at jeg ønsker å fullføre den. Til min store glede fant jeg den på engelsk på det nå lokale biblioteket, og jaggu hadde de ikke bok nr2 også. Denne gangen slukte jeg den rått.
Den er helt fantastisk!! Har aldri hatt noe forhold til sjangren, men når Rothfuss skriver, kunne han fått meg til å tro på hva som helst.
Åpner nå bok nummer to, og håper jeg klarer å lese den saaaakte. Ja, kanskje så sakte at nummer tre er ute når jeg er ferdig.. Håpefull.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har også begynt på den nå, bare 70 sider foreløpig. Er veldig spent etter all den fine kritikken den har fått her på forumet. Språket er nydelig.
Er det noen som vet når bok to kommer på norsk?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bok 2 skal etter planen komme til høsten. :)

Hilsen Morten,
oversetteren

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for svar, tror neppe jeg kommer til å lese bok 2. Har nå lest ca 500 sider av første bok og må inrømme at jeg er litt skuffet over denne, språket er vakkert men det er også alt, historien synes jeg ikke har vært så veldig interessant foreløpig. Får håpe den vil ta seg noe opp etterhvert men har mine tvil.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det som gjorde denne boka veldig spesiell for meg var at det ikke var noen spesiell spenning eller drift i historien som gjorde at jeg måtte lese videre. Faktisk lurte jeg egentlig aldri på hva som kom til å skje videre, og det er heller ikke derfor jeg venter og venter på bok 2. Det var bare selve atmosfæren og følelsen av boka, verdenen og karakterene. Rett og slett et sted jeg elsket å befinne meg i:) Så hvis du enda ikke er begeistret for boka tror jeg ikke du kommer til å synes historien blir så mye mer interessant. Tror det er en bok man enten liker ekstremt godt eller ikke i det hele tatt.. (Men du kan jo prøve littegranne til?:) )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har nå lest den ferdig og jeg må innrømme at det ble en del skumlesning på slutten. Fikk enkelte ganger følelsen av at forfatteren var inspirert av Harry Potter bøkene.
I omtalen av boken står det at den har et voksent lesenivå, er ikke enig i det, dette er en ungdomsroman etter min mening.
Ser at mange har gitt den høye terningkast, så ja den er nok godt likt, og det er heller ingen dårlig bok, falt bare ikke i smak hos meg:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, Harry Potter? Det ville jeg aldri tenkt på... og jeg ville definitivt ikke anbefalt den som en ungdomsroman. Utrolig morsomt hvor forskjellig man kan oppfatte bøker!:) Du har forresten to nydelig hunder:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

weee :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Linda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardgretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander Styveelme