Jeg er nok litt treig når det gjelder bestselgere. Ser at alle omtaler av denne boka er omtrent et år gamle, men får vel henge meg på denne tråden når jeg nå endelig har fått lest boka.

Etter å ha lest mye lunken kritikk, hadde jeg ikke store forventninger, men kanskje lesesituasjonen var gunstig: Jeg lå på ei kretisk strand og storkoste meg! Ikke gapskratt, men mye humring. Tittelen alene forteller jo at dette er reinspikka løgn og forbannet dikt, så jeg ga blanke i troverdigheten og bare nøt Allans elleville bidrag til verdenshistorien. Herlig å bare gi seg over til skipperskrøner en gang iblant, i særdeleshet når de er så godt komponert som denne!

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Du verden! Jeg har hatt akkurat samme leseopplevelse, kunne skrevet ordrett samme innlegget (til og med det om at alle andre innlegg er et år gamle). Så rart å se noen andre sette ord på mine tanker så nøyaktig. Men så lå jo jeg også på ei kretisk strand, kanskje det er derfor? ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bård StøreTonesen81PiippokattaDemeterVannflaskeBjørg RistvedtVanja SolemdalPirelliNikkaBjørg Marit TinholtEmil ChristiansenKjersti SAvaVibekeReidun SvensliPer Åge SerigstadBertyGrete AastorpStig Tchrister hafsten thorsengHeidi LIngunnAmanda AKserinaEllen E. MartolAkima MontgomeryRoger MartinsenKirsten LundHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone H