Så intervju med 70 år gamle Irving på NRK2 i går. Interessant. Fra et politisk synspunkt, er dette en roman som taler de svakes, eller de annerledes, sak. På det grunnlag skjønner jeg boka bedre, men akk, måtte han skrive 500 sider for å få fram saken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Joda, jeg sympatiserer med det ideologiske grunnlaget for boka, men en god sak er dessverre ingen garanti for stor kunst.

Jeg er enig i at 500 sider er altfor mye, og jeg synes også han bruker altfor mye plass på å skildre seksuelle handlinger, følelser, tanker og spekulasjoner.

Kanskje det bare er jeg som er ekstremt kjapp i oppfattelsen, men jeg tok poenget leeeeeeeenge før boka var slutt ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig i at det kanskje ble litt vel mye om og men for å forklare oss det viktige poenget at toleranse er viktig, det skader ikke å bli minna om det!

Delen fra 80-tallet med alle AIDS-relaterte dødsfall var svært bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryRoger MartinsenKirsten LundHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingPiippokattaJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone HJulie StensethGrete AastorpGladleserDaffy EnglundReadninggirl30MarianneNAvasomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingWenche VargasJarmo LarsenKaramasov11MaikenFlyvebladTine SundalLesevimsaNorahIvar SandLeseaaseFindusEllen E. Martol