At dette er "veldig bra" bøker, kan vel diskuteres... Og jeg vet hva jeg snakker om ,for jeg har lest disse bøkene mange ganger ;-) Fengende - ja. Bra bøker - nei ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Kanskje jeg er enig med deg, er faktisk ikke sikker :-) Jeg har lest serien tre ganger for rundt 20år siden og har forsøkt igjen med første boka, men kom kun halvveis før jeg ga opp. Dette fordi jeg i dag kan se at det ikke er skrevet så bra som jeg synes den gangen, men mest fordi historien ikke lenger fenger.
Men de er nå allikevel de eneste bøkene jeg har lest mer enn en gang :-) og jeg har syntes at de var kjempebra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Samme her, det er lenge siden jeg har lest dem - og jeg leste hele serien 3-4 ganger. Minst! :-) Den gangen syntes jeg de var fantastiske. Og jeg har også lest noen bøker nylig for å sjekke ut om magien var der fortsatt. For meg var den dessverre ikke det... Enig i at det er spennende, fengende osv. Men jeg synes Sandemo velger litt enkle løsninger, og språket er lite variert. Synes jeg nå ;-) Men som 16 år, var bøkene magiske!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikRagnar TømmerstøBente L.HanneBeathe SolbergHarald KKirsten LundBenediktePerSpelemannEileen BørresenLailaMalinn HjortlandFindusAnniken RøilTove Obrestad WøienTine SundalTor-Arne JensenTorill RevheimDaffy EnglundEvaingar hDolly DuckTheaVannflaskeritaolineTore HalsaDemeterEgil StangelandIngvild SLars MæhlumHeidi BBPiippokattaBentesomniferumStig TCamillaPrunellaMarit MogstadsiljehusmorReidun Svensli