"Caravan: Skjult i skyggene" handler om bestevennene Inga og Syver. Syvers hund er forsvunnet, akkurat som broren hans for flere år siden. De to vennene er kodeknekkere, og det er akkurat det som må til for å løse mysteriet om den forsvunne hunden!

En helt ok spenningsbok for de yngre. Jeg gikk litt surr i navnene på karakterene og noen ganger hadde jeg litt problemer med å forstå hva som hendte. Men det kan godt være fordi jeg i utgangspunktet ikke var så interessert i å lese boka, og derfor ikke fulgte så godt med som jeg burde gjort. Jeg kan absolutt trekke den fram til unge som er interessert i mysteriebøker, for å se om de kan ha mer glede av den enn meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-Lise