Til og med en odelsgutt og tidligere medlem i fylkeslandbruksstyret fant nye og interessante fakta og perspektiver her (pluss noen kjente selvsagt). En bedre gjennomgang av norsk landbrukspolitikk på en enkel og forståelig form for både mannen i gata og på traktoren må du lete lenge etter. heldigvis trenger du ikke å lete - du klarer deg fint med "Kjøtthuer".

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg visste ikke at jeg var interessert i landbrukspolitikk engang, før jeg fant denne boka. Men så begynte jeg å lese, og den var en pageturner! Har slukt hele boka på to ettermiddager, og nå er jeg både oppbrakt, frustrert, engasjert og vil bli diktator for å forandre all matproduksjon.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Fått tak i den i butikkene ennå?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det samme må jeg si. Jeg har begge beina plantet trygt og godt i småbrukskulturen, og som ungdomspolitiker er det litt og hvert å ta med seg her. Jeg gleder meg til å lese ferdig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Reidun Anette Augustinmay britt FagertveitINA TORNESAnniken RøilPilarisKjerstiTonesen81HannekntschjrldAnne Berit GrønbechBeathe SolbergVannflaskeKaramasov11GodemineHanne Kvernmo RyeLars MæhlumMads Leonard HolvikNorahIngvild SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudConnieGrete AastorpBjørg RistvedtIngeborg GPiippokattaTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågSolveig Sofie Øvrewall BerntzenHilde VrangsagenRune U. FurbergLeseberta_23Synnøve H HoelAnn ChristinHarald KHeidi Nicoline ErtnæsAnneWangTor-Arne JensenRufsetufsaKirsten LundTatiana WesserlingAlice Nordli