Ja, det er jeg helt enig i. Det blir aldri bra å prøve å endre på den du er (eller den forfatteren du er) for å etterligne en annen. Sanderson ble vel spesielt utvalgt av Jordan selv? Og jeg tror jeg leste et sted at Jordan hadde bestemt mye av hvordan han ville at historien skulle utvikle seg og om hendelser han ville at Sanderson skulle ta med. Spennende å se hvordan historien blir sett gjennom Sandersons øyne. Uansett har jeg helt forelsket meg i historien og håper de neste bøkene også lever opp til forventningene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Han ble valgt ut, om jeg ikke husker feil, av Jordans enke. Og bøkene etter at Sanderson overtok er basert mye på Jordans notater, og ting han fortalte og forberedte den siste tiden han levde. Delvis også direkte på det han rakk å skrive av tekst.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BertyPiippokattaVannflaskeDaniel S.EvaCarine OlsrødAvaEileen BørresenKirsten LundReadninggirl30Kjell PsveinTheaSissel ElisabethStig TLinda NyrudMarianne_BenteDemeterHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanHanne Kvernmo RyekntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie Stenseth