For det første så kan jeg lese nesten hvor som helst, men det er nok ikke serlig sært. Kan gjerne være masse støy rundt meg uten at jeg enser det, enda noen sier navnet mitt.

Leser veldig gjerne i bilen. Da ofte høyt for mine yngre søsken. Lese høyt i en og en halv time i strekk er ikke no' problem...

Når jeg flytter bokmerket ser jeg alltid etter hvor langt jeg har lest.

I 8. klasse leste jeg ofte 2x150 sider til dagen.

Kan lese over 10 bøker samtidig. De er da delt inn i et rang-system, og får prioritering etter dette.

Jeg MÅ eige alle bøkene selv. Dersom jeg ikke gjør det, kjøper jeg boka i etterkant.

Leser aldri en bok med smussomslaget på, av frykt for å ødelegge det.

Lærer meg replikker utenatt, og kan på denne måten komme i skade for å svare folk med boksitater...

Ser alltid etter nye og facsinerende ord (ekstra gøy når jeg leser engelsk) og gir meg ikke før jeg har funnet ut hva de betyr og hvordan de uttales.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Jeg er sånn som må ha boka selv og de jeg ikke har, de havner på bokjøpelista mi, det triste er at jeg føler for å kjøpe bøker jeg aldri i livet ønsker å lese igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg må også eie boka. Kan ikke låne på biblioteket. Leser jeg en lånt bok fra en bekjent så må jeg kjøpe boka etterpå. Syntes selv det er sært av meg :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig i den. Jag klarer ikke låne bøker på biblioteket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke sant... Noe så kjipt som å låne en god bok for så og levere den fra seg. Jeg vil jo ha den stående som en skatt i MIN bokhylle :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Skjønner hva du mener, men nå eier jeg ikke så mye. Er ikke opptatt av ting så bøker er stort sett det eneste jeg prioriterer hvis jeg skal kjøpe meg noe eller ønske meg noe.
Noe hærk å flytte med de tunge bokeskene, men flytte gjør man jo ikke så ofte :-)
Skulle ønske jeg kunne være som deg, men bokhylla mi er som et kuntsverk. Jeg beundrer den og elsker den MYE ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg må si meg enig med deg. Bøkene i bokhyllen min er skatter, og jeg får en god følelse av og ha så mange gode minner der. Men låne gjør jeg også mye - for og være sikker på at jeg kun ender opp med bøker jeg elsker. For det er jo litt dyrt, og bomkjøp er kjipt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Vanskelig å si om bokvanene mine er sære eller ikke. Jeg leser mens jeg går, på bussen, under skolepulten hvis faget er lett nok til å gjøre to ting samtidig, i senga, ved middags-/frokostbordet... i badekaret. Ofte mens jeg snakker med andre mennesker, og også mens jeg løper til bussen.

I rundt fem år, fra jeg var ni-ti år gammel, leste jeg ofte ti timer dagen. (Og var oftere på biblioteket enn hjemme.)

Jeg leser alltid mange bøker samtidig- akkurat nå ligger det tretten bøker jeg holder på med på nattbordet.

Jeg har lett for å bli ekstatisk når jeg ser ordbøker og rettskrivningsverker. Spesielt når det gjelder norsk lingvistikk.

Leser jeg en virkelig bra bok som jeg ikke klarer å få ut av tankene og som da forstyrrer lesningen av andre bøker, må jeg sette meg ned og skrive et par noveller (+ +) for å komme meg videre.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har lett for å bli ekstatisk når jeg ser ordbøker og rettskrivningsverker.

Hahaha! :-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åja; når og hvor er totalt irrelevant. Trafikkerte veier, skogsturer (greiner foran det som måtte finnes av lyktestolper er ikke særlig mye til hjelp). Fire om morgenen eller kvelden gjør ikke forskjell (i mange år våknet jeg opp to timer før jeg måtte for å få verdifull lesetid- det resulterte i fem timers søvn).

Leser gode bøker igjen og igjen, gjerne ti ganger. Og så sover jeg med yndlingsbøkene mine. Det er kanskje litt sært?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Og så sover jeg med yndlingsbøkene mine."

You never know when to stop, do you!? :-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Joda. Jeg har sluttet å lese på fester og andres familiemiddager :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagDemeterKirsten LundTanteMamiegretemorTor-Arne JensenmgeTone HTheaINA TORNESJanne Kristin HøylandArne SjønnesenVannflaskeRonnyIreneleserSolveigTuridmajaInger-LiseEivind  VaksvikToveBertyPiippokattaDaniel S.EvaCarine OlsrødAvaEileen BørresenReadninggirl30Kjell PsveinSissel ElisabethStig TLinda NyrudMarianne_BenteHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland Skjeggerud