Jeg leste denne boka i en jafs. Jeg elsker slike bøker. Hva gjør du om verden forandrer seg fullstendig? Hvordan skal du overleve? Jeg synes språket er noe enkelt, men det gjør den jo også enklere å lese for yngre. Historien er litt forutsigbar innimellom, men for det meste holder den seg spennende og interessant. Synes også den var litt kort.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Denne boka ble jeg nesten dårlig av å lese. Ikke fordi den ikke er god, men fordi jeg kan ikke tenke meg et verre skrekkscenario.

Jeg har skrevet mer om den her: http://knirk.no/2011/11/utfor-og-hosten-berg-og-nielsen/

:o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For den som liker dystopier kan også May Grethe Lerums Solstorm anbefales. Ikke like velskrevet, men absolutt spennende!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Likte den også. Ganske dyster og fæl, men likevel er den både spennende og varm, også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmor