Hei, jeg vil på det sterkeste anbefale det svenske paret Hellström & Roslund. De har et mørkt, utfordrende og samfunnsengasjert prosjekt. Det er foreløpig gitt ut fem bøker på norsk - de bør leses i stigende rekkefølge med "Udyret" som nummer en og har kommet til den hitill klart beste "Tre sekunder". Etter min mening en megeget leseverdig serie!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Takk igjen for gode tips! Hva er det med svenske par og krim?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er på ingen måte noe par i tradisjonell forstand - de har i følge hjemmesiden kun et skrivefellesskap. Roslund har bakgrunn som krimminalreporter mens Hellström har en fortid som narkoman/krimenell (har i ettertid drevet med rehablitering av narkomane). Prosjektet deres minner etter min mening mye om Sjöwall og Wahlöö.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Leseaaseandreas h. o.RandiAEvaAvaLesevimsaGunn Kari  PlathePiippokattaDaffy EnglundReidun SvensliLene AndresenGrete AastorpAnne Berit GrønbechStåle LiåsenIngvild SHilde H HelsethlittymseBrit HonningsvågNorahAnniken RøilKirsten LundLailaLeseberta_23Anniken BjørnesTheaNinaJulie StensethPer Åge SerigstadHelena EBenedikteanniken sandvikHarald KKaramasov11KserinaAnitaFindusRufsetufsaKristine LouiseTor-Arne JensenReadninggirl30