Jeg synes skaperene av bokelskere burde lage et eget kommentarfelt for bøker en legger til i egen bokhylle, og tror at det ville løst noe av problemet. Det går jo rett til "diskusjon" når en for eksempel ønsker å kommentere at en liker en bok spesielt godt. Jeg har savnet små anbefalinger/resymé når jeg har klikket på de ulike bøkene, jeg antar at flere ville valgt å skrive litt om bøkene sine om de ikke gikk til diskusjon. Hehe, vet ikke om jeg gjorde meg forstått med dette, men. Ble litt rotete ;-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 22 svar.

Forstår hva du mener. Feltet heter nå «Si hva du mener om boka» (med undertittelen «Dette starter en ny diskusjon») for at terskelen for å si noe om boka ikke skal være for høy.

Det burde kanskje være to felt i stedet?

1 «Si noe om boka»
Alle slike kommentarer kan ligge samlet, slik at vi ved å åpne ett vindu kan se alle kommentarene.

Spørsmålet er da om disse kommentarene skal vises fram for alle bokelskere (slik som diskusjoner om boka) eller om det er noe man kan se på når man klikker på boka? Det siste er vel det enkleste.

2 «Start en diskusjon om boka»

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Og da jeg etter å ha lest "The Great Influenza" ville jeg ikke starte en diskusjon, da jeg er den eneste som har lest den her inne, jeg ville "Si noe om boka" . Som jeg ville at andre skulle SE! :-)

Selv om du bare «har sagt» noe om boka, kan det hende at noen andre vil kommentere dette, og da er det plutselig blitt en diskusjon.

Kanskje vi heller bør ha et vindu som popper opp og forteller at det allerede er en diskusjon om boka, som du sier?

Problemet kan fremdeles være at det blir en lang rekke med små tråder om boka. Jeg synes det er maset å måtte åpne mange tråder for å få vite hva som er sagt om boka.

Kanskje alle trådene om en bok kunne blitt samlet, slik at vi lett kunne få en oversikt over hva som er blitt sagt om boka? Da kan man også lettere finne ut hvilken diskusjon man evt. vil kaste seg inn i.

Diskusjon 1
Innlegg 1
Inlegg 2

Diskusjon 2
Innlegg 1

Diskusjon 3
Innlegg 1
Innlegg 2
Innlegg 3
Innlegg 4

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Foreløpig er det iallfall slik.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Virkelig imponerende at noen gjør alt dette arbeidet gratis. Godt at det finnes ildsjeler og godt at siden er reklamefri.Om Andre ikke kan påta seg dette arbeidet gratis videre, så håper jeg det er mulig å komme frem til en løsning uten reklame. (vet ikke helt hvordan det skal skje, men mange lure hoder klarer sikkert å tenke ut noe)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Enig, men håper allikevel at det er mulig å finne på noe annet den dagen Andre sier stopp for frivillig jobb.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Men! Det vil også være rart å låse en diskusjon pr bok. Det kan jo være ulike momenter en vil diskutere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Heidi Smith-Solevåg skriver: Men! Det vil også være rart å låse en diskusjon pr. bok. Det kan jo være ulike momenter en vil diskutere.

Som regel kommer det fram mange forskjellige momenter selv om man har begynt på et tema som man vil diskutere.

Det kan være interessant å vite når tid det kan være på sin plass å starte en ny diskusjon om ei bok.

Det kan f.eks. være når:

  • Den forrige tråden er lang og uoversiktlig
  • Den forrige tråden er gammel
  • Du ønsker å belyse et bestemt tema som ikke har vært belyst tidligere.

Er dette gode grunner for å starte en ny diskusjon?
Annet?

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Det er vanskelig, og derfor hadde jeg tenkt å legge det inn i FAQ. Der har jeg foreløpig skrevet at man ikke bør starte nye diskusjoner hvis det allerede finnes en diskusjon, men det kan jo være greit å ha noen retningslinjer for når man kan gjøre det? Eller - kanskje vi ikke trenger noen retningslinjer?

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

De fleste er nok som deg, og derfor er det best at nettstedene er intuitive, slik at folk umiddelbart forstår hvordan ting fungerer. Blir FAQen for lang og omstendelig, er det enda færre som vil lese den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg ser ikke noe problem med at at en kan diskutere ulike momenter av samme bok i en og samme diskusjon. Det er jo det som gjør diskusjonen dynamisk etter min mening, - og det er slik en diskusjon bør være.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig! Syns det er mye bedre med mange meninger i en diskusjon, enn f.eks tre tråder uten noen svar. Det er jo èn bok som diskuteres, og da er det greit med mange meninger og innspill.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med dere, Hilde og Marianne!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaLesevimsaToveBookiacTor Arne DahlAnne Berit GrønbechHarald KMorten MüllerAkima MontgomerygretemorSynnøve H HoelAnn ChristinHildaVibekeBeate KristinVioleta JakobsenAmanda AChristofer GabrielsenIngunn SAnneWangMarit HåverstadTherese LierNina J.B.Karamasov11Readninggirl30SolveigPerSpelemannThomas Heie H.Tore OlsenLilleviMartine GulbrandsenTor-Arne JensenKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudKjell F TislevollHilde H HelsethEivind  VaksvikMads Leonard HolvikMonica  SkybakmoenStig T