Bunnforhold handler om Edel, som etter tilfeldigheter (?) begynner å ha telefonsex med en fremmed mann. Med hans hjelp søker hun dypere inn i sin egen seksualitet, og våger også å sette denne på prøve. Hva tenner, hva gjør ikke?

Mye av det som blir beksrevet i boken er ekle greier, men sikkert pirrende for de som faktisk liker slikt. Egentlig har jeg ikke noe særlig til overs for Edel, hun bare drikker og sløser bort alle pengene hun har vunnet. Men hun er i alle fall ærlig mot seg selv om seksualiteten sin, og det er jo fint for henne. Desverre synes jeg ikke det er verdt å skrive en bok om. Jeg er glad jeg ikke er mor eller datter av Anne B. Ragde i akkurat denne sammenhengen!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Silje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F TislevollKuboaaEileen BørresenmgeHeidiTonesen81Marianne  SkageIngunnJMads Leonard HolvikElinBeMalinMarianne AugustaAnn Christin