Det hadde ikke vært dumt med egen felles liste over bøker uten ISBN da mange legger manuelt inn de samme bøkene, det hadde vært bra hvis en kunne koordinere dette.

En annen ting er at når jeg har lagt inn en slik bok kan jeg ikke gå på "Finn bøker" og lete den opp igjen senere.
Håper Herr administrator André, kan gi oss lesere av eldre bøker som ikke er lagt inn her på forhånd et lite tips om der er noe "lys i tunnelen" :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Har nettopp startet med å registere mine gamle bøker uten ISBN og lurer på om det har skjedd mer her slik at eg kan finne bøkene hos andre istedenfor å måtte registere alle selv ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det jeg har oppdaget er at det er greit å google boka, da kommer det opp om andre bokelskere har lagt den inn. Fordelen er at da slipper en å legge den inn selv og at de samles, greit er det også når en skal kommentere boka etter endt lesing.
Det er synd ikke systemet kan fange opp disse bøkene og slå de sammen når flere har lagt de til, men slik er det nå.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hadde vært bra om vi fikk litt hjelp av administrator til å få ei såkasse å putte frøene våre i... For det om det utgis flere bøker enn noen gang, utgjør nok bøkene uten ISBN en temmelig stor prosent! Søkbarhet er nøkkelen;-D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardLinda RastengretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete Gjessing