"Gjenferd" var i ferd med å få bare terningkast 3 av meg. Slutten endret kastet til å bli 4. Jo Nesbø er drivende god krimforfatter, men Harry er i ferd med å gå tom. Hva med en annen sjanger neste gang, Nesbø?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Er enig i at denne ikkje er av dei beste av Nesbø, måtte likevel lese ferdig. Opplevde ein del av dei halsbrekkande situasjonane som noko urealistiske - og i nokre parti gjekk eg nesten lei. Under tvil landa eg på kar 4.
Er spent på om den siste, Politi, er betre. Må uansett ha ei Harry Hole-pause før eg går i gang med den....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sett i gang med "Politi", som er Nesbø på sitt aller beste. Skjønner at du ønsker en pause etter "Gjenferd", men Nesbøs siste er av en helt annen kaliber.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Måtte avbryte denne boka. Er fortsatt ikke sikker på hvorfor, men trur det var fordi den var litt for oppkonstruert for meg.
Harry Hole er jo blitt som James Bond! Han "lander på beina" uansett situasjon han er oppi, børster av seg og setter avgårde til ny action. Dette blir for sært for meg! Og ikke veldig troverdig.

Det jeg likte med denne boka var at forholdet hans til alkohol, dvs fristelsen til å ta seg et glass, er godt beskrevet. Han er sååååå nær, men gjør det ikke. Dette gjør at Harry allikevel får et menneskelig skjær over seg og jeg kan godta ham allikevel.

Hørte boka på lyd og Håvard Bakke er en god oppleser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Litt enig, var litt lavgir her, de tidligere Hole bøkene har engasjert mere.
Skjønner imidlertid ikke at du synes at slutten var så bra, den var det mest usannsynlige av allt, det er rett og slett helt umulig at han kunne bli skutt, for så å falle om slik at han blokkerte rottehullet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Slutten var bra, med hensyn til hvem som forårsaker at Hole blir skutt, ikke hvor han befinner seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har litt på følelsen av at Jo Nesbø holder på å bli litt lei av Harry Hole selv. Men jeg ser ikke bort fra at han kommer til å "oppstå på nytt" i ei bok til likevel.
Jeg har det slik at jeg bare vite hvordan det går videre med Harry. "Gjenferd" utviklet seg til å bli forrykende spennende etter at den litt lange innledningen var unnagjort.
Jo Nesbøs bøker er blant de jeg bare ha.

Godt sagt! (3) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Kvifor det? Eg kan ikkje komme på nokre andre som skriv så underholdande krim som Nesbø, og Harry Hole er jo akkurat som House. Ein sjarmerande drittsekk av rang

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg synes Nesbø er veldig op-hausa. SÅÅ masse reklame - og så mange skjønnhetsfeil... Hans historier blir FOR oppkonstruerte for meg.
Mine favoritter i det en vel kan kalle krim, er Sidney Sheldon, Ken Follet, Karin Fossum, Haakan Nesser bl.a. De kommer med fengslende psykologiske innfall.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

House har vel gitt seg, har han ikke det da - fått seg kjæreste og gode greier. Jeg har alltid sagt at det er ingen over og ingen ved siden av Jo Nesbø som krimforfatter - og han gir seg nok ikke med "Gjenferd".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

HeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenKirsten LundBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaLinda NyrudKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid Hilmer