Tusen takk, kjære, kjære Jo Nesbø, som med dine irrganger av ektehet får meg til å ha lyst til å lese igjen.

Nesten helt opp til snømannen; ikke like drivende i handlinga, men mer kompleks og ekte.

Fantastisk. Jeg leste så sakte jeg kunne, men mer enn en dag går ikke likevel.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Spennende bok, men personlig syntes jeg den var litt lang. Men det kan være fordi krim ikke er min hovedsjanger innenfor litteraturen :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Litt skuffet over Nesbø etter panserhjerte,men her synes jeg han er der han skal være den godeste Nesbø:-)MÅ jo komme med oppfølger....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte denne boka godt. Ikke like grotesk som panserhjerte. Likte handlingen, se hvordan livet til Harry Hole utvikler seg videre, og hva han går igjennom generelt. Både som privatperson, og i arbeid. Denne boka var mest Harry Hole som privatperson, iom at han ikke arbeider som politietterforsker lenger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gjenferd var bra, likte fortellergrepet med gutten som skal dø. Men synes Harry Hole kunne skjerpet seg i forholdet til sin store kjærlighet. Skulle det nå komme en bok til, ønsker jeg en litt mindre utgave av "den ensomme rytter" Harry Hole. Dessuten har jeg savnet søs.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg hater at han alltid sprekker. Hater det! Men samtidig er det vel slik å være alkoholiker, det er ikke alle som greier det. Litt fint at Harry faktisk tok feil denne gangen, og vi må få en oppfølger. Så lenge hjertet banker - om enn så vidt - så kan ikke Harry parkeres.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja det er jo spørsmålet - fortsetter hjertet å slå eller gir det opp. Nesbø har sikkert en plan, men på denne måten kan han jo komme unna med det uansett om han skriver en oppfølger eller ikke. Selv håper jeg virkelig at den kommer.

Jeg synes forøvrig at det gikk litt tregt å komme ordentlig i gang med Gjenferd. Det gikk en del sider og 2-3 dager før jeg lot meg fenge, men så var jeg hekta og hadde problemer med å legge den fra meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leste hele i en slurk. Herlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig! Vi MÅ jo få en oppfølger!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er så enig, så enig. Nesbø er fantastisk, Harry er fantastisk, og jeg vil at det aldri skal ta slutt!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nesbø er min favoritt forfatter og elsker Harry Hole. Hehe. Syns boka var kjempe spennende, men ble kanskje litt skuffa. Bare litt!!!! Jeg håper det kommer hvertfall en bok til, hvis ikke blir det en veldig brå slutt.. Spennende det med gutten, og det med rotte mora. likte det au. Trist å være ferdig.. =(

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

mgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaLinda NyrudKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaAvaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild STonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundRune U. FurbergLilleviIngunn SCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo Rye