Jeg leser Miraklene i Santo Fico, og selv om det er en voksenroman, er den veldig bra. Den handler om en bortgjemt, liten landsby, i Italia. Det er varmt der, så jeg synes det definitivt er en sommerbok ;O)
:O)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Synes miraklene i Santo Fico var en kjempefin bok. Fikk den av onkelen min for et par år siden. Hadde ikke hørt om boka før det, men onkelen min har virkelig skjønt hva slags bøker jeg liker. Han hadde rett her og, og jeg slukte den på sommerferie. Veldig fin bok, som jeg virkelig koste meg med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den leste jeg for mange år siden og jeg er helt enig med deg i at det er en flott bok :) Vakker utenpå og vakker inni :) Jeg har merket at et cover jeg syns er flott er med på å høyne opplevelsen min av en bok jeg liker noen hakk. Men takk for tips i alle fall Karina :) Selv om jeg har lest noen av de bøkene jeg har blitt tipset om i denne tråden, så håper jeg anbefalingene deres kan bidra til å invitere andre bokelskere som måtte lese dem inn i mange, vakre leseopplevelser. Og det er jo minst like viktig som at jeg finner bøker til å putte i sommerens reisekoffert :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Marit HåverstadTherese LiergretemorNina J.B.Karamasov11Readninggirl30SolveigPerSpelemannThomas Heie H.Tore OlsenLilleviMartine GulbrandsenTor-Arne JensenKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KKjell F TislevollHilde H HelsethEivind  VaksvikMads Leonard HolvikMonica  SkybakmoenStig TmgeAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryLailaPiippokattaKaren RamsvikAmanda AHanneEllen E. MartolIngunn SMalinn HjortlandEli HagelundAnita S.LinnNikkaGladleserJarmo Larsenalpakka