Siderhusreglene ja. Husker jeg likte filmen veldig godt, skal definitivt sjekke ut den :) Jepp det stemmer at jeg ikke har lest Larsson trilogien. Jeg klarer ikke å lese bøker som er en kjempe hype. Eller jo, jeg gjør jo det, men bare ikke mens det stormer som verst ;) Jeg har jo faktisk de to første liggende, siden det har roet seg litt nå så kanskje det er på tide å ta de fram :) Takk for tips Jorunn :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Var en gang til og denne gangen så jeg på favorittbøkene dine. Det er nesten så jeg spiser hatten min hvis ikke Larsson faller i smak ( He He). Så også at du hadde lest to av Jostein Gaarder. Anbefaler på det varmeeste å lese "Sirkusdirektørens datter" av Jostein Gaarder. Super ferielesning:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Haha :) Da er det vel bare å pakke dem ned da ;) Gaarder liker jeg godt (hadde jeg bare to inne i bokhylla mi? hm.. da må jeg nok inn å legge inn de andre jeg har lest og) og Sirkusdirektørens dattet har jeg ikke lest så da burde jeg definitivt sjekke den. Appelsinpiken er vel Gaarder det og eller? Har du lest den? En venn av meg lagde musikk til filmen og hvis boka er likefin som musikken hans så kommer jeg jo til å elske den. Takk for tips igjen Jorunn :) Forresten: Uansett utfall så ikke spis hatten din, jeg er sikker på at du er mye flottere med hatten på enn inni ;) Flere burde forresten gå med hatt :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

He he har ikke lest "Appelsinpiken". Har bare lest "Sirkusdirektørens datter", men har absolutt planer om å lese flere av Gaarder... Blir spennende å høre om du likte bøkene. Skal "følge" deg så jeg håper det kommer kommentarer på hva du synes om bøkene...:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du bør absolutt lese Larsson sine bøker! Og du kan ta det helt med ro, det er nesten ingen som kjøper dem lenger:) ikke en gang når det er 3 for 2-salg..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt å høre Linn :) Er en stund siden det har vært noe i avisnene og på tv og nå, så da høres det trygt ut ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne Berit GrønbechTine SundalLesevimsaNorahIvar SandLeseaaseFindusEllen E. MartolIngrid HilmerTrude JensenEgil StangelandFrode TangenHarald KRottulfNeraIngunn SHeidiJarmo LarsenMalinn HjortlandBenteKirsten LundBerit RDemeterKnut HauglandKristina Jernstrøm LyseboIreneleserCecilieMads Leonard HolvikBjørg Marit TinholtAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda RastenTheaTom-Erik FallaHanne Kvernmo RyeNina M. Haugan FinnsonWencheToneChristoffer SmedaasHilde H HelsethRune