Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 17 av 17 sitater

Når vi kommer bort fra våre faste omgivelser, har vi lett for å bli mer eventyrlystne, ettersom de vanlige skranker og fordommer kommer på avstand.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det går ikke an å måle kjærligheten på samme måte som vi måler en vei eller et hus.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Musikken er ikke bare noe som trøster oss, eller gleder oss, den er noe mer enn det - det er en ideologi. Du kan bedømme folk ut fra hva slags musikk de hører på

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Og om vi ønsker å få vite hvem vi er, er den beste måten ofte å finne ut hvordan andre ser oss.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ingen tenner en lampe for å skjule den bak døren: Formålet med lyset er å spre mer lys, åpne folks øyne, vise alt det vidunderlige i omgivelsene.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Kjærligheten er ikke en vane, en forpliktelse eller en gjeld. Den er ikke det som romantiske sanger forteller oss - kjærligheten bare er. [...] Kjærligheten er. Uten definisjoner. Elsk, og ikke still så mange spørsmål. Bare elsk.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Et menneske gir lite når det bare gir av det det eier. Men det gir meget når det byr på seg selv.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

IngunnBård StøreAmanda AKserinaEllen E. MartolAkima MontgomeryRoger MartinsenKirsten LundHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingPiippokattaJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone HJulie StensethGrete AastorpGladleserDaffy EnglundReadninggirl30MarianneNAvasomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingWenche VargasJarmo LarsenKaramasov11MaikenFlyvebladTine SundalLesevimsa