Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 20 sitater

Hva er det å svike seg selv, hvilke er de største svikene, den største forbrytelsen, så stor at kongen ikke kan benåde deg?
Å ikke våge å leve, hadde gutten svart.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

[...] livet er enten seier eller nederlag, ikke lykke eller ulykke, og jeg har tenkt å seire på min egen måte.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Livet vårt, sa Helga, formes av det vi vil. Og hvis man vil, klarer man det.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

[...] men det enkleste er å late som om man ikke skjønner noen verden ting, mens livet går i tusen knas rundt en.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er få ting som er så viktig for mennesket som å le, å gråte også, faktisk, mye viktigere enn det seksuelle, for ikke å snakke om makt, for ikke å snakke om penger [...]. Den som aldri ler, blir med tiden til en stein.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noen hendelser fare gjennom oss og er borte igjen uten at de har etterlatt seg noen verdens ting, men så finnes det andre som vi gjenopplever om og om igjen, for det som har hendt, har tatt bolig i oss, det farger dagene, forandrer drømmene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det blir stille. Som om de må tenke over de siste ordene, og kanskje det som verre er, hva skjuler det seg i dem, hvor ille er det som verre er, hvor langt fra livet befinner døden seg?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi er aldri den samme, andres nærvær endrer oss, trekker fram ulike sider og ytterst sjelden alle på en gang, inne i ethvert menneske finnes det skjulte verdener, og noen av dem finner aldri veien opp til overflaten.

Godt sagt! (16) Varsle Svar

Gutten: Hvem er han som er dradd?
Gunnar: Ikke han, men hun, det er hun som er dradd, skjønner du ikke, hun, du vet hvilken, det finnes bare en hun, jeg tror jeg tar livet av meg.
Gisli: Hvordan da?
Gunnar: Med skipet, naturligvis.
Gisli: Går det an?!
Gunnar: Er du idiot? Naturligvis går det an. Skip seiler sin vei med mennesker.
Gisli: Jeg mener, hvordan har du tenkt å ta livet av deg?
Gunnar: Hvordan i helvete skal jeg vite det, jeg har aldri gjort noe sånt før.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han våkner hver morgen litt før seks, strekker ut hånden og trekker til seg en bok, dikt som skal leses mens han leter seg ut av drømmen og inn i den skjøre morgenen, med dikt knyttes natt og dag sammen, drøm og våken tilstand, antagelig finnes det ingen bedre måte å våkne på for et menneske.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaMarit HøvdeBertyTone SundlandStig TTheaKaren RamsvikHilde Merete GjessingMads Leonard HolvikRisRosOgKlagingEllen E. MartolToveKaramasov11VibekeChristoffer SmedaasINA TORNESKirsten LundLise MuntheCathrine PedersenAnneWangBjørg L.BookiacHilde H HelsethTrude JensenHarald KBjørg Marit TinholtEvaHelena EJulie StensethBerit B LieTor-Arne JensenBenteBeathe SolbergAnnaCamillaMathiasAina LøhreTuridmajaTine SundalPirelli