Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 18 av 18 sitater

Så tok jeg meg inn på den beste måten. Med nøkkelen jeg fant under helleren.
Det er der de gjemmer den. Der, eller oppe på listverk, eller under store blomsterpotter, dersom de har slikt stående utenfor. Det finnes et dusin andre steder. Jeg kan dem alle.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi går nesten en time gjennom skogen, den står så tett som en vegg på begge sider av den smale stien; slik har det blitt etter at Norge slaktet husdyrene og i stedet trakk i blådressen.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Døden drømmer alt som lever.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Så kjører vi. Jeg er helt rolig. Her er det mye større sjanse for å støte på tilreisende fra fremmede planeter, enn på politi og lensmann. Den aksjonen vi var vitne til for noen netter siden må ha knust budsjettene til langt inn i et nytt århundre.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Det er så mørkt at det virker som om det opplyste kjøkkenvinduet henger i løse luften. Som et gult kvadrat.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Nærmeste politimyndighet ! Du snakker. Det var den gang de hadde bevilgninger til å plukke tyttebær i arbeidstida ! Nå rykker de ikke ut i helgene i Arendal sentrum engang.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Kan noe være mer forlatt enn et venteværelse der ingen lenger venter på noen eller noe?

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Men jeg vil bare være i skogen, tenker jeg, det er ikke mer komplisert enn det, jeg vil gå inn over lyngheiene og myrene, og over viddene, jeg vil være i mitt eget, det er bare derfor jeg går, så enkelt og komplisert er det; ut av de andres sammenhenger, det er bare snakk om noen korte år, de kan like godt kalles sekunder, for jeg kommer fra ingen ting og skal inn i ingen ting, og ikke tar jeg mye plass, det er nesten ikke bryet verdt for noen å gjøre regning med meg engang, bare en skygge over jorden; det er omtrent min vekt i den store sammenhengen, og det er der jeg vil være: en skygge i den store sammenhengen, ikke en kjøttklump i den lille.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Sist sett

Stein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardLinda RastengretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete Gjessing