Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 20 sitater

Det gjorde meg glad og ganske irritert på samme tid, for jeg trenger ikke hennes anerkjennelse. Men jeg gjør det. Skjønner du?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er den viktigste grunnen til at jeg ikke liker datamaskiner. Det er for mye informasjon der ute. Og ikke nok smarte mennesker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tante Lovey trodde fullt og fast at alminnelige mennesker levde usedvanlige liv, men ganske enkelt ikke la merke til det.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg liker egentlig ikke å lære. Jeg bare liker å vite.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det slo meg hvor dypt jeg elsket søsteren min, og hvor inderlig jeg ble elsket av henne. Jeg tror jeg fant litt av Gud i det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tenk om en mann visste nøyaktig når kona sluttet og elske ham og kunne redde ekteskapet før det var for sent. Hvis en mor kunne se det akkurat idet barnet hennes gikk feil og ropte mens han fremdeles var nær nok til å høre det:"Kom tilbake! Du går feil vei!".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Byen, uansett hvor liten den måtte være, er korrupt og uten anger, mens solen skinner klarere på landet og gjør folk sunnere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ikke gå dit veien fører deg. Gå i stedet dit hvor det ikke går noen vei og etterlat deg et spor

Godt sagt! (19) Varsle Svar

Jeg er full av selvtillit når jeg setter i gang, men ved slutten av en skrivekveld blir jeg sittende og undre på om andre forfattere føler som meg – at for hver bokstav, hvert ord, hver frase, for hver setning og hvert avsnitt graver jeg et fotfeste, griper en stein, er en dåre i en fjellvegg, alene og dårlig utstyrt, og et katastrofalt fall er mer sannsynlig enn at jeg skal bestige toppen. Hvorfor begynte jeg å klatre? Hvor er jeg nå? Hvem bryr seg filla om jeg kommer helt til topps?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

...da den største reiste seg, strakte seg, satte seg på huk og gjorde sitt fornødne rett ved siden av broen. I stede for å bli fornærmet begynte den minste apen å pirke i bæsjen, pille ut hele frø og, vel, spise dem. Tante Lovey syntes deres sameksistens fungerte fabelaktig. Onkel Stash sammenlignet det med politikk.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandHeidi HoltanMads Leonard HolvikLars Johann MiljesveinBeathe SolbergTanteMamieAnne Berit GrønbechOddvarGIngeborg GTine SundalTatiana WesserlingDemeterSigrid NygaardRandiSynnøve H Hoelingar hMcHempettPer LundIreneleserLailaPrunellaKirsten LundMonica CarlsenMarit HøvdeLinda NyrudHanne Kvernmo RyeVariosaHeidiNinaDolly DuckInger-LiseYvonne JohannesenTom-Erik FallaLinda RastenAnineAnn Christin