Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 15 av 15 sitater

Karl Marx? The Smiths? Hvorfor klarer vi ikke å ha et vanlig liv? Hvorfor har det blitt sånn som dette? Hvorfor klarer vi ikke å slippe bort fra oss selv? Jeg har kjent deg siden 1988. Du kjente meg fra jeg var en fjør. Det var vind omkring oss. Vi sprakk mot solen. Husker du det? Alt var vårt. Alt var nå. Blått lys, kjølig regn, ublid natt, rød tur: Vi er eldre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gråt han? Sto han der og gråt? Helge Ombo, med tårer i øynene?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har kjent deg så lenge, Helge, hvisket det inne i ham. Hvor har det blitt av oss? Hva i all verden er det vi holder på med? Karl Marx? The Smiths? Hvorfor klarer vi ikke å ha et vanlig liv? Hvorfor har det blitt sånn som dette? Hvorfor klarer vi ikke å slippe bort fra oss selv? Jeg har kjent deg siden 1988. Du kjente meg fra jeg var en fjør. Det var vind omkring oss. Vi sprakk mot solen. Husker du det?. Alt var vårt. Alt var nå. Blått lys, kjølig regn, ublid natt, rød tur: vi er eldre.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jarle samlet knærne og gjorde en lett feminin bevegelse med underlivet, det gikk en ørliten knekk over de femogtredeve år gamle hoftene, og i noen sekunder lignet han en and.

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Jarle lukket øynene. Han lukket øynene, og han ønsket å forsvinne, for det er sant, helt sant, at alle fedre har jordens vakreste døtre.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Sist sett

Karin BergAnne Berit GrønbechVibekeIreneleserChristoffer SmedaasJulie StensethAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEllen E. MartolTine SundalLilleviritaolineTherese HolmKjell F TislevollgretemorReidun Anette AugustinAvaKirsten LundJoakimGrete AastorpMarit HåverstadRune U. FurbergRisRosOgKlagingLabbelineHarald KHilde H HelsethTone SundlandBjørn SturødLesevimsaHanne Kvernmo RyeNorahHeidi HoltanDaffy EnglundWenche VargasRandiATorIngunn STanteMamieDressmyshelfKaren PatriciaJarmo Larsen