I dag var jeg på Fretex og fant 10 gode bøker - 100 kr samlet. Å, hvor jeg elsker følelsen i magen når jeg finner en bok jeg har lett etter!


Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg endte opp med lærinnbundede De Elendige, en bok som er ute av alle forlag såvidt jeg vet (men hvorfor!?). Endte opp med lærinnbundet The Arabian Nights, Theodor Dreisers En Amerikansk Tragedie, Pascal, Bedier, Fontane, Goethes Faust, Kipling, Fielding, Don Quijote, Karsten Alnæs, Bjørneboe, Duun, Roal Dahl, Rusdies Midnattsbarn, Ecos Rosens Navn, Balzacs Far Goriot, brødrene Karamasov og Anna Karenina.. Alt som jeg nevnte nå var i lær! Kommer ikke på flere i farta.

Der var prisen hundre kroner posen, og jeg kjøpte for to hundre. Fretex er et skattekammer! - Eller? I skattekammer kan man vel ikke bare ta med seg skattene hjem, og det nesten ute videre? Fretex er som.. Fretex.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, Fretex er definitivt et bra sted for bokelskere. Der finnes alt mulig. Fretexen jeg besøker har klassikere, eldre og en del nye romaner av alle slag, krim, engelsk pocket, diktsamlinger og litt sakprosa. Hyller med smått og stort hvor enhver lesehest nok vil finne en favorittbok.

Ecos Rosens Navn har jeg også funnet på Fretex. Sabina av Alnæs, og har sett mye Fielding, Bjørneboe og Duun, men disse har ikke blitt med hjem. Du nevner Don Quijote og Anna Karenina - disse leter jeg fortstt etter! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Aiaiai, for et varp :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mye bra der :) Jeg finner sjelden slike skatter på Fretex, og de koster aldri så lite som 10 kroner heller :/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikPrunellaLailaHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar h