Både helt nye bøker som jeg leste for første gang i 2010 og ble tatt med storm av, og gamle favorittbøker som ble lest på nytt.


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Eg har lurt på å låne "Gulldronning, perledronning" som lydbok. Så dette er ei god bok, meiner du?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikke hørt den som lydbok, men for en perle. Mitt første møte med denne forfatteren. Den er verdt å lese selv, og er ikke så lang. En av de beste bøkene jeg har lest

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, den ble i alle fall en stor favoritt her hos meg da jeg endelig tok den fram etter at den hadde lidd skjebnen som støvsamler i flere år. Men så så jeg at den hadde fått så mange gode tilbakemeldinger her inne, så da måtte jeg bare ta den fram og prøvelese litt... Og vips, boka borte og ny favoritt.

Den er veldig rørende og vakkertrist. Og så er skildringene av forholdet mellom jenta og morforen så fint og levende skildret. Dette med hvordan han "redder" henne ut av berget etter det fryktelige som har skjedd med henne, ved å bruke eventyr og fantasi... Ja, jeg synes rett og slett den er fantastisk!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

JBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima Montgomery