Jeg begynner på masse bøker og blir liksom aldri ferdig, jeg skal bli ferdig, men det er så mange av dem.


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Jeg vil virkelig anbefale deg å lese 1984. Jeg ble selv anbefalt den i lang tid, men utsatte hele tiden å lese den. Da jeg endelig tok den for meg endte jeg opp med å tenke: hvorfor har jeg ikke lest denne før nå? Den er etter min mening veldig bra og høyaktuell.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Pullman sin serie er verdt lesetiden, selv om jeg ikke er 100 % fornøyd med hvordan serien slutter. Husker jeg slukte disse for noen år tilbake :) Men jeg kan skjønne at du syns den er treg å starte på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis jeg skal anbefale EN å bli ferdig med, så er det Jonathan Strange and Mr Norrell - den er tungstarta - men når du kommer inn er den super!

Labyrint blir bare verre - den kan du kaste. Tro meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjenner meg igjen i situasjonen din. Eg også byrjar på altfor mange bøker som berre vert avbrotne og gløymde. Av bøkene på lista di var det fleire eg også sleit med, som Jonathan Strange and Mr. Norrell, 1984, The amber spyglass og Labyrinth. Men kvifor må du fullføre desse (no) når det er så mange andre gode bøker?

Eg har lukta litt på boksamlinga di og ser at vi har ganske mykje likt, mellom anna wheel of time. Dette kan jo tyde på at du også er ein ivrig lesar av tjukke fantasy-seriar. Eg kan derfor anbefale deg å kikke nærare på denne sida her:

http://www.bestfantasybooks.com/top25-fantasy-books.php

Eg oppdaga denne i dag, og har allereie funne lesestoff for dei neste åra ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har en trang til å gjennomføre bøker, vet ikke hvorfor det er sånn, det er nært idioti. ;) Takk, jeg tror jeg kan finne mye fint på denne sida.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

1984 bør du klare. Den og Lasso rundt fru Luna er klassikere som jeg virkelig har satt pris på. Har også lest Jonathan Strange & Mr Norrel, men den kan jeg forstå er vanskelig å komme igjennom hvis du ikke liker sjangeren. Den er både mørk og underfundig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er ikke alle bøker man trenger lese ferdig... Jeg har heller ikke blitt ferdig med Jonathan Strange and MrNorrel - men har et håp om å komme gjennom den engang! Og 1984 er verdt et forsøk til. Labyrinten derimot... Jeg fullførte, men det kunne jeg vel egentlig ha spart meg

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Labyrinth har jeg også begynt på et par ganger, men jeg har aldri kommet lenger enn 40-50 sider eller noe sånt. Tror vel egentlig ikke det er en bok som passer meg særlig godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjersti