Det blir mange barnebøker iløpet av et år, og her er noen av "litjens" favoritter i 2010. Kanskje lista kan brukes som inspirasjon i disse julegavetider? Bøkene står i tilfeldig rekkefølge.


Godt sagt! (11) Varsle Svar

Viser 5 svar.

For en søt liste! Selv uten fireåringer i huset - eller i nærmeste omkrets, nå lenger - falt jeg pladask. Fire år er en fantastisk alder... :-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Utrolig gøy å lese for fireåringer! Masse innlevelse, og jeg er imponert over hvor mye detaljer de klarer å huske :)

Jeg prøver med hell ut mye ny barnelitteratur i stedet for å bare lese det jeg selv ble servert som liten. Et par sukseser hos oss:

*Kalle Komet-bøkene av Knut Nærum/Børge Ousland

*Traction Man-bøkene av Mini Grey

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig, det er fantastisk morsomt! Og hukommelsen blir jeg overrasket over, gang på gang, det blir sitert både titt og ofte her i huset;)

Tusen takk for gode tips! Innrømmer at jeg faller tilbake på min egen barndoms favoritter ganske ofte, selv om jeg vet at det fins mye ny, og god barnelitteratur. Du skal ikke se bort ifra at et av tipsene dine havner under juletreet vårt:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ser ut som om det var mye spennende der ja... og litt artig at enkelte av bøkene der leste jeg når jeg var på den alderen også..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, ikke sant:) Mange av barnebøkene vi har er faktisk hentet fra biblioteket til foreldrene mine, der de har stått relativt urørt siden jeg var barn. Fint med klassikere som kan gå i arv!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineStig THilde Merete GjessingHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine OlsrødAneKorianderBjørg L.Julie StensethKarin BergPi_MesonJarmo LarsenTatiana WesserlingHarald KRuneFride Lindseth