Alle bøker jeg har lest i 2010.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hvordan er de vampyr-bøkene? Vurderer å prøve å lese dem, men jeg synes ikke de virket så interessante.. Er det noe a la Twilight eller?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var utrolig lei vampyrer, men noen jeg kjente med utrolig lik boksmak som meg praktisk talt presse de på meg, og ga meg en haug på 5 bøker og sa at disse måtte jeg lese. Det fikk meg hekta.

Det er ikke noe a la twilight, men det er absolutt ikke som vanlig vampyrer heller. Disse MÅ ikke ha blod i det hele tatt, men det er bra for dem.

Skrivemåten er helt ok, ikke noe å skryte av. Likevel er det skrevet på en måte som trekker leseren inn i boka, mener jeg. Hvis hovedpersonen stopper for å tenke litt, så står hun faktisk stille også, verdenen pauser ikke på grunn av det. Hun forklarer leseren ting i paranteser, og vi er med henne hele tiden.

Jeg kan ikke sette fingeren på hva det er som gjør at jeg liker bøkene, men noe er det. Har kommet til bok numer 6 nå :) De første gikk unna på noen dager, men nå tar jeg meg "tid" og bruker et par uker :)

De er veldig lettleste på engelsk, vet ikke på norsk. Er noe man kan prøve ut og se om man liker. Jeg har fått 2-3 venner til å lese de, og de ser ut til å like det greit :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Okei, kanskje jeg skal prøve meg på bok nr. 1 når jeg har lest meg ferdig med det jeg leser nå:) får se.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryKirsten LundHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig T