Gir bort en del ungdomsbøker på engelsk. Alle bøker er i ok stand, men enkelte bøker er tidligere bibliotekbøker. Andre bøker er ikke åpnet i det hele tatt. Mottaker må betale frakt, og jeg vil helst at mottakere velger å fylle en norgeseske, så jeg slipper å sende så mange pakker. Gi beskjed om du ser noe du liker. :)


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hei.
Jeg er egentlig interessert i alle, men helst ikke tidligere bibliotekbøker, da jeg har tenkt å donere dem videre til skolebiblioteket mitt.-). Har du lyst til å donere disse til et skolebibliotek, så send meg en melding. Jeg betaler porto med glede.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland Skjeggerud