Fem bøker som jeg hadde tildels store forventninger til, men som dessverre ikke ble innfridd. Mulig jeg gir dem en ny sjanse senere...


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Alkymisten innfridde ikke her heller. Jeg tror ikke jeg leste halvveis engang, før jeg la fra meg boka. Vanligvis bruker jeg å bite tennene sammen og lese bøkene ferdig (litt trass ja, hehe!), men Alkymisten ble et unntak.

De to nederste har jeg også lest. Av måneskinn gror det ingenting likte jeg ganske greit, men den skal gjenleses så jeg får med meg mer av helheten. Leste den i rykk og napp over en lang periode, så det ble litt oppstykket. Kvinnen som kledte seg naken for sin elskede leste jeg for mange, mange år siden, så den husker jeg lite i fra. Tror jeg synes den var ok også, men ikke noe mer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alkymisten - skal prøve igjen senere. Leste hele og synes den var grei, men bare ikke så fantastisk som jeg hadde trodd.

"Av måneskinn.." husker jeg fra en tv-serie med Anne Krigsvoll i hovedrollen. Likte den, og skal nok prøve på boka igjen. Jeg begynte også å lese den i rykk og napp så jeg kom ikke skikkelig inn i handlinga.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skjønner hva dere mener om Alkymisten. Allikevel er jeg glad jeg leste den ferdig. Slutten gjør boken. Jeg satt ihvertfall igjen og tenkte "Jøss...". Men ja, den er spesiell.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kommer nok til å ta den fram senere en gang og gi den en sjanse til. Kanskje vil den passe meg bedre da :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gjør det ! Så venter jeg spent på hva du synes om slutten ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Caroline Ekornes JohannessenDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81Kirsten LundHeidi HoltanAnn ChristinTralteBjørn SturødReadninggirl30Anniken RøilbeaverkriekVannflaskeNeraPer Åge SerigstadLinnIngeborg GKjerstiKjersti SIngvild SKarin BergLisbeth Marie UvaagKaramasov11Bjørg RistvedtGro-Anita Roen