Jeg og en venninne kjøper bøker til hverandre annenhver gang og snakker om dem. Vi tipser allerede hverandre om gode bøker og fant ut at vi likesågodt kunne lese dem samtidig og dele tankene om dem.

Kommer til å legge til de bøkene vi leser i en egen liste.

Kanskje noen andre venninner inspireres til å gjøre det samme?


Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Moro. Vi var noen som hadde en boksirkel, men alle ramlet fra, så nå er det bare meg igjen, men vanskelig å diskutere bøker med seg selv:P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er forståelig! Gjør som meg da vel, og kjøp en god bok, gi den til en venn og spør om dere skal starte opp en ny en!? Det kan jo være foreldre også. :) hyggelig å kunne snakke med familie og søsken om litteratur. :) lykke til!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, jeg håper den ikke er helt død, slik at vi kan starte det opp igjen. Moro å lese bøker for så å diskutere de. Samt at det også var sosialt og man drakk litt vin osv osv. Kjedelig når folk finner ut at de ikke har tid, men de leser likevel bøker. Men men - folk er forskjellige...Men ja, får se om jeg får ta initativ til en ny en:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ConnieEli HagelundPer LundKjersti SJulie StensethTor-Arne JensenStig TTone SundlandAnn ChristinPiippokattaVidar RingstrømGunillaRandiAMorten MüllerTorill RevheimMarianne AugustasiljehusmorSynnøve H HoelJBHarald KVariosaAvaInger-LiseHelena EAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBeate KristinAlice NordliHanne Kvernmo RyeTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTor Arne DahlPirelliTurid KjendlieIngeborg GHeidi L